PERHEKUVAUS

Tervetuloa kuvauksiin viettämään ihana hetki yhdessä, taltiomaan tämä hetki elämässänne kuviksi!

Perhekuvaukset voi varata milloin vain, kun tuntuu että tätä hetkeä et halua unohtaa ikinä, tai haluat juhlia esimerkiksi lapsen syntymäpäivää tai vain tehdä jotain ihanaa yhdessä perheenä piristämään arkeanne.

Suunnittelen jokaiset kuvaukset yksilöllisesti, teidän tarpeitanne kuunnellen. Voimme kuvata jossain upeassa paikassa luonnossa, tai voin tulla teille kotiinne, jos haluatte dokumentoida palasen teidän näköisestänne arjesta ja elämästä.  

Kuvaustyylini on tarinallinen, joten kuvauksissa ei pönötetä paikallaan, vaan jokainen saa olla aito oma itsensä, leikkiä, juosta, halailla ja höpötellä! Kuvauksissa on hauskoja ja herkkiä hetkiä, minä ohjaan teitä koko ajan ja ehdotan mitä voitte tehdä, jolloin kuvaus tapahtuu luonnollisesti ja kuin itsestään, ilman että teidän täytyy miettiä miten pitäisi olla.

Kuviin voi tulla oman puolison ja lasten kanssa, ottaa lemmikkieläimet mukaan, isovanhempien kanssa, tai vaikka ystäväporukalla. Ketkä kuuluvat sinun heimoosi?

Kuvaukset ovat teille mukava yhteinen hetki, joka on arvokas jo ihan kokemuksena. Miltä teidän tarinanne näyttäisi kuvina?

Lisätietoja hinnasto-sivulla.

”Sari on sensitiivinen kuvaaja, joka ymmärtää ihanasti pientä lasta. Hän antaa tälle aikansa ja heittäytyy lapsen riemuihin ja tarpeisiin täysillä. Sarin kannateltavana lapsi rentoutui nopeasti.
Sari kuvasi hetket hiljaa ja hienotunteisesti. Esteettisyys, herkkyys, autenttisuus ja eräänlainen taianomaisuus paistoivat kuvauksissa. 

Olin mykistynyt, kun näin kuvat. Aitous, ilo ja lapsen persoonallisuus paistoivat kuvissa valoisina ja kauniina. Kuvat ovat suorastaan taivaallisen sydämeenkäyviä. 

Lapsi-äiti-kuvissa näen sellaista, mitä en tietenkään itse muutoin näkisi. Kauneutta, eloisuutta ja rakkaudentäyteistä elämää. Kuvauspäivää ja kuvauskokemusta en vaihtaisi milloinkaan pois. Olimme kaksi onnellista kameran edessä. Tuntuu, kuin olisimme hetken saaneet leijua pienessä tähtipölyssä.”

”Olimme Sarin järjestämässä perhekuvauksessa loppuvuodesta 2020. Sari oli keksinyt etukäteen lapsille pieniä tehtäviä ja leikkejä, joiden avulla lapset jaksoivat keskittyä hienosti koko kuvauksen ajan. Kuvauspäivä oli lapsille kuin pieni seikkailu ”taikametsässä”. Sari osaa ottaa huomioon jokaisen perheen yksilölliset toiveet ja näkee paljon vaivaa kuvauksen suunnitteluun rekvisiittoineen. Kuvauspäivä oli ikimuistoinen kokemus ja emme voisi olla tyytyväisempiä valmiisiin kuviin! Uskallan suositella Saria myös muunlaisiin kuvauksiin.”

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän heimolle sopivat kuvaukset!