PERHEILLE

Tervetuloa kuvauksiin viettämään ihana hetki yhdessä, taltiomaan tämä hetki elämässänne kuviksi!

Perhekuvaukset voi varata milloin vain, kun tuntuu että tätä hetkeä et halua unohtaa ikinä, tai haluat juhlia esimerkiksi lapsen syntymäpäivää tai vain tehdä jotain ihanaa yhdessä perheenä piristämään arkeanne.

Suunnittelen jokaiset kuvaukset yksilöllisesti, teidän tarpeitanne kuunnellen. Voimme kuvata jossain upeassa paikassa luonnossa, luonnonvalostudiollani Helsingin Suutarilassa, tai voin tulla teille kotiinne, jos haluatte dokumentoida palasen teidän näköisestänne arjesta ja elämästä.  

Kuvaan ensisijaisesti lifestyle-tyylisiä kuvia, joissa ei pönötetä paikallaan, vaan jokainen saa olla aito oma itsensä, leikkiä, juosta, halailla ja höpötellä! Kuvauksissa on hauskoja ja herkkiä hetkiä, minä ohjaan teitä koko ajan ja ehdotan mitä voitte tehdä, jolloin kuvaus tapahtuu luonnollisesti ja kuin itsestään, ilman että teidän täytyy miettiä miten pitäisi olla.

Kuviin voi tulla oman puolison ja lasten kanssa, ottaa lemmikkieläimet mukaan, isovanhempien kanssa, tai vaikka ystäväporukalla. Ketkä kuuluvat sinun heimoosi?

Kuvaukset ovat teille mukava yhteinen hetki, joka on arvokas jo ihan kokemuksena. Miltä teidän tarinanne näyttäisi kuvina?

KUVAUSPAKETIT PERHEILLE

”Koko matka” on suosituin perhekuvauspakettini, jolloin meillä on täysin kiireettömät kuvaukset lasten ehdoilla, ehdimme rauhassa tutkailla useampaakin paikkaa luonnossa ja pysähtyä vaikkapa piknikille. Te säästytte myös hankalalta kuvien valinnalta, sillä saatte koko gallerian (vähintään 50 digitaalista kuvatiedostoa) ihania kuvia, jotka kertovat koko tarinanne, pienine yksityiskohtineenkin. Pakettiin kuuluu yksi 20x30cm Fine Art-vedos valitsemastanne kuvasta, jolloin kuvat eivät varmasti unohdu pelkästään tietokoneen muistiin. Tämä paketti soveltuu parhaiten miljöö- ja kotikuvauksiin.

”Kaunis retki” on supistetumpi perhekuvauspaketti, jossa kuvausaikaa on noin tunti. Tämä paketti soveltuu niin miljöön kuin studiollekin, ja saatte kuvauksista runsaan koevedosgallerian, josta saatte omaksenne 10 suosikkikuvaanne digitaalisina tiedostoina.

”Ihana hetki” on minikuvauspakettini, joka soveltuu parhaiten, kun tarkoitus on kuvata esimerkiksi syntymäpäiväpotretti yhdestä lapsesta. Kuvausaikaa on noin 45 minuuttia ja saatte valita koevedoksista 5 suosikkikuvaanne, jotka saatte omaksenne digitaalisina tiedostoina. Suosittelen pakettia ensisijaisesti studiokuvauksille.

Lisätietoja hinnasto-sivulla.

”Sari on sensitiivinen kuvaaja, joka ymmärtää ihanasti pientä lasta. Hän antaa tälle aikansa ja heittäytyy lapsen riemuihin ja tarpeisiin täysillä. Sarin kannateltavana lapsi rentoutui nopeasti.
Sari kuvasi hetket hiljaa ja hienotunteisesti. Esteettisyys, herkkyys, autenttisuus ja eräänlainen taianomaisuus paistoivat kuvauksissa. 

Olin mykistynyt, kun näin kuvat. Aitous, ilo ja lapsen persoonallisuus paistoivat kuvissa valoisina ja kauniina. Kuvat ovat suorastaan taivaallisen sydämeenkäyviä. 

Lapsi-äiti-kuvissa näen sellaista, mitä en tietenkään itse muutoin näkisi. Kauneutta, eloisuutta ja rakkaudentäyteistä elämää. Kuvauspäivää ja kuvauskokemusta en vaihtaisi milloinkaan pois. Olimme kaksi onnellista kameran edessä. Tuntuu, kuin olisimme hetken saaneet leijua pienessä tähtipölyssä.”

”Olimme Sarin järjestämässä perhekuvauksessa loppuvuodesta 2020. Sari oli keksinyt etukäteen lapsille pieniä tehtäviä ja leikkejä, joiden avulla lapset jaksoivat keskittyä hienosti koko kuvauksen ajan. Kuvauspäivä oli lapsille kuin pieni seikkailu ”taikametsässä”. Sari osaa ottaa huomioon jokaisen perheen yksilölliset toiveet ja näkee paljon vaivaa kuvauksen suunnitteluun rekvisiittoineen. Kuvauspäivä oli ikimuistoinen kokemus ja emme voisi olla tyytyväisempiä valmiisiin kuviin! Uskallan suositella Saria myös muunlaisiin kuvauksiin.”

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän heimolle sopivat kuvaukset!