UUSI PIENI ELÄMÄ

Onnea tulevat vanhemmat! Hetket uuden elämän äärellä ovat niitä kaikkein rakkaimpia ja merkityksellisimpiä muistoja ja ne kannattaa ehdottomasti ikuistaa kuviin. Vastasyntyneen kuvaukset ovat lähellä sydäntäni – nämä kuvaukset ovat niin täynnä söpöyttä, merkitystä, rakkautta ja onnea!

Uuden elämän juhlinnan ja hetkien ikuistamisen voitte halutessanne aloittaa odotusajan kuvauksilla. Kuvaukset voidaan järjestää miljöössä tai kotonanne. Voit tulla kuvauksiin yksin nauttimaan omasta hemmotteluhetkestä, tai koko perheen voimin ikuistamaan yhteistä odotuksen iloa.

Vastasyntyneen kuvaukset järjestetään kotonanne vauvan ollessa 4-14 vuorokauden ikäinen. Varaus tehdään lasketulle ajalle, ja tarkennetaan, kun vauva on syntynyt. Vauvakuvani ovat tyyliltään luonnollisia ja ikuistan teidän pikkuisenne juuri sellaisena, kuin hän on. Kuvaan aina myös vanhempia ja koko muuta perhettä yhdessä vauvan kanssa. Minulta löytyy rekvisiitaksi erilaisia kankaita ja wrappeja luonnolisissa sävyissä, koreja ja muutamia asuja – kuvissa itse vauva ja perhe ovat pääosassa.

Kuvaukset ovat rento ja rauhallinen hetki, te vanhemmat saatte hiukan myös rentoutua kahvin kanssa sillä aikaa kun minä huolehdin vauvasta ja kuvaamisesta. Saatte minulta etukäteen ohjeet ja vinkit vaatetuksen sekä vauvan aamutoimien suhteen, jotta kuvaukset ovat mahdollisimman sujuva ja miellyttävä kokemus

Teen vain hyvin rajatun määrän vastasyntyneen kuvauksia, joten suosittelen tekemään varauksen hyvissä ajoin, viimeistään jo muutama kuukausi ennen laskettua aikaa.

”Kuvaus sujui varsin leppoisissa tunnelmissa, ilman turhaa hötkyilyä tai stressiä. Vauva nukkui – tai oli nukkumatta – ja kuvakulmat ja poseeraukset mietittiin sen mukaan. Lähes kolmituntisen kuvauksen aikana otoksia kertyi kymmenittäin. Näistä parhaat olivat meille valmiiksi valittuina ja käsiteltyinä mukavan nopealla aikataululla, joten kelpaa ilahduttaa isovanhempia, tätiä ja setiä upeilla ja juuri meidän prinsessan näköisillä kuvilla. Kiitos Sari!”

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopivat kuvaukset!