UUSI PIENI ELÄMÄ

Onnea tulevat vanhemmat! Hetket uuden elämän äärellä ovat niitä kaikkein rakkaimpia ja merkityksellisimpiä muistoja ja ne kannattaa ehdottomasti ikuistaa kuviin. Vastasyntyneen kuvaukset ovat lähellä sydäntäni – nämä kuvaukset ovat niin täynnä söpöyttä, merkitystä, rakkautta ja onnea!

Uuden elämän juhlinnan ja hetkien ikuistamisen voitte aloittaa odotusajan kuvauksilla. Kuvaukset järjestetään miljössä, studiollani tai kotonanne. Voit tulla kuvauksiin yksin nauttimaan omasta hemmotteluhetkestä, tai koko perheen voimalla ikuistamaan yhteistä odotuksen iloa.

Vastasyntyneen kuvaukset järjestetään studiollani Helsingin Suutarilassa, tai kotonanne vauvan ollessa 4-14 vuorokauden ikäinen. Varaus tehdään lasketulle ajalle, ja tarkennetaan, kun vauva on syntynyt. Vauvakuvani ovat tyyliltään luonnollisia, ikuistan teidän pikkuisenne juuri sellaisena, kuin hän on. Kuvaan aina myös vanhempia ja koko muuta perhettä yhdessä vauvan kanssa. Rekvisiittana toimivat eri väriset taustakankaat, korit sekä kukkaset, mutta kuvissa itse vauva ja perhe ovat pääosassa.

Kuvaukset ovat rento ja rauhallinen hetki, te vanhemmat saatte rentoutua kahvin kanssa, kun minä huolehdin vauvasta ja kuvaamisesta. Saatte minulta etukäteen ohjeet ja vinkit vaatetuksen sekä vauvan aamutoimien suhteen.

”Kuvaus sujui varsin leppoisissa tunnelmissa, ilman turhaa hötkyilyä tai stressiä. Vauva nukkui – tai oli nukkumatta – ja kuvakulmat ja poseeraukset mietittiin sen mukaan. Lähes kolmituntisen kuvauksen aikana otoksia kertyi kymmenittäin. Näistä parhaat olivat meille valmiiksi valittuina ja käsiteltyinä mukavan nopealla aikataululla, joten kelpaa ilahduttaa isovanhempia, tätiä ja setiä upeilla ja juuri meidän prinsessan näköisillä kuvilla. Kiitos Sari!”

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopivat kuvaukset!