KUVAUSPALVELUT

Teen kuvauksia monipuolisesti niin perheille, yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Taustani on ravintola-alalla, ja olen sen myötä erikoistunut ruoka-, juoma- ja ravintolatuotteiden kuvaamiseen. Vankka kokemus tapahtumien organisoinnin parissa on tukenut myös työtäni hääkuvaajana.

Teen valokuvausta tunteella ja rakkaudesta kuvaamista kohtaan. Minulle siinä on kysymys jostain isommasta kuin vain kauniista kuvista. Valokuvaus on tarinoiden kertomista, tunteiden välittämistä. Se on elämän kauneuden äärelle pysähtymistä ja sen arvostamista.

Minusta on erityisen ihanaa saada kuvata ihmisiä, jotka rakastavat toisiaan – oli kyseessä sitten hääkuvaus, perhekuvaus, henkilökuvaus tai vastasyntyneen kuvaus. Henkilökuvauksen avulla haluan näyttää sinulle kuinka upea ja rakastettava juuri sinä olet, juuri tuollaisena, omana itsenäsi. On mahtavaa kohdata pienyrittäjä, jonka tekee työtään intohimolla, ja vangita se palo kuviin hänelle.

Mielestäni joka ikinen ihminen on kuvauksellinen, ja jokaisella on oma tarinansa kerrottavanaan. Koen olevani etuoikeutettu, kun saan kuvieni avulla ikuistaa jotain näin arvokasta.

Perheet

Kihlajaiskuvaus, hääkuvaus, perhekuvaukset, odotuskuvaus, vastasyntyneen kuvaus, syntymäpäivien kuvaukset, juhlat ja kaikki muut perheiden tärkeät hetket!

Henkilökuvaus

CV-kuvaus, profiilikuvaus, juhlapäivien kuvaus, boudoirkuvaus, muotokuvaukset lempeällä ja kannustavalla ohjauksella.

Yrityskuvaus

Tuotekuvaus, ruoka- ja juomakuvaus, ravintoloiden somepaketit, yritysten kuvapankit, henkilöstökuvaus, sekä dokumentaarinen tapahtumakuvaus on mahdollista varata kauttani.


Luodaanko jotain upeaa yhdessä?