VALOKUVAAJA SARI AYRE

Tarinasi näkijä ja kuviesi tekijä – sielulla ja sydämellä.

Moikka, ihanaa että löysit tiesi sivuilleni, tervetuloa!

Minä olen Sari Ayre, valokuvaaja Helsingistä. Kuvaan henkilökuvia, perheitä ja pariskuntia miljöössä sekä asiakkaiteni kotona.


Taustani on ravintola-alalla, ja vuosien aikana työskentelin monenlaisissa ravintoloissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Nautin työssäni silloinkin eniten ihmisten kohtaamisesta ja olen aina rakastanut kuunnella ihmisten tarinoita. Sama toistuu myös kuvaajan työssäni – jos saan ikuistettua kuvaan jotain syvempää, palan tarinaa, tunnetta, yhteyttä – siitä minä sytyn.

Rakkauteni luontoon on keskiössä valokuvaajan työssäni –luonnon valo ja värit ovat erityisen lähellä sydäntäni. Tunnen paljon ihania kuvauspaikkoja pääkaupunkiseudulla ja tiedän, milloin mikäkin kukka on sesongissa. On siis hyvin todennäköistä, että ohjaan sinut kuvauksissani johonkin pusikkoon 😀

Annan jokaisiin kuvauksiin palan itsestäni ja tärkein tavoitteeni on luoda kotisi seinille ja albumeihisi muistoja ja aikaa kestävää taidetta – kuvia, joilla on merkitystä.


Kuvauskokemus kanssani on asiakkaideni mukaan rento ja rauhallinen, hauska ja parhaimmillaan voimaannuttava. Tähän kuuntelevaan ja sinua arvostavaan asiakaspalveluun minä pyrin, joka kerta. Paras palaute onkin kohtaamani luottamus – eli te, kerta toisensa jälkeen luokseni kuvauksiin palaavat maailman ihanimmat asiakkaani. Kiitos teille, että saan tehdä työtä, jota rakastan!

Vapaa-aikani kuluu tyttäreni kanssa touhuten, kokkaillen, joogaten, maalaten ja luonnosta nauttien. Inspiroidun vuodenajoista, taiteesta, elokuvista, musiikista, väreistä, elämästä ja ihmisistä. Lempivärini on tummansininen, ehkä vastapainoksi rauhoittamaan luovaa mieltäni.


Voit tutustua minuun ja kuviini lisää myös Facebookin tai Instagramin puolella!


Olisi ihanaa kuulla myös sinun tarinasi – ja mahdollisesti myös ikuistaa se kuviksi!

Valoisin terkuin,

Sari

“You just have to live and life will give you pictures.”

– Henri Cartier-Bresson

Minä ja tyttäreni kesällä 2021